Gastenboek

  • 30-03-2018 - ... ohhhh ... what beautiful items...  lees meer
  • 24-03-2018 - Ivo en Anne,

    Ik wil jullie even bedanken voor de hele...  lees meer
  • 06-11-2017 - Goedemorgen Anne en Ivo,

    Zaterdag heb ik het snijplankje ontvangen, zeer...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Privacy Disclaimer

Privacy Disclaimer

Bedrijfsgegevens:

Kind An Huys Brocante

Schoolstraat 115

2251 BG Voorschoten

Telefoon:                         071 3100032

Email adres:                    kindanhuys@online.nl

KVK                                 62277022

BTW nummer:               NL854741525B01

 

Via kindanhuysbrocante.nl worden privacy gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.  Kind An Huys Brocante acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook beveiligd en zorgvuldig verwerkt. Daarnaast komen bij een bezoek aan kindanhuysbrocante.nl automatisch ook andere gegevens beschikbaar zoals uw IP-adres, informatie over de internetsite van waaruit u onze website geopend hebt of over de door u gebruikte internet-browser (technische informatie)

 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt.

Dat betekend o.a. dat:

 

Kind An Huys Brocante respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kind An Huys Brocante  zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of wanneer dit verplicht is op grond van de wet of een gerechtelijk bevel of op uw uitdrukkelijke verzoek. Wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden , te corrigeren of te verwijderen. Gebruik hiervoor ons email adres voor dit verzoek: kindanhuys@online.nl. Wij verwerken uw eventuele wijzigingen binnen 4 weken.

 

Kind An Huys Brocante gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een reactie in ons gastenboek te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Het aanvragen van onze nieuwsbrief, Uw email adres wordt aan een mailingslijst toegevoegd. U kunt zich ter aller tijden afmelden voor onze nieuwsbrief.
  • Uw Reacties op onze  Facebook/Twitter/Instagram sites worden automatisch door deze betreffende sites geplaats. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u plaatst. (plaats geen persoonlijke gegevens)

Termijn van bewaren gegevens:

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk (m.u.v. nieuwsbrief/gastenboek) In de regel bewaren wij uw gegevens tot 6 maanden na de laatste aankoop. Ordergegevens zijn wij verplicht 7 jaar te bewaren.(voor de belastingdienst)

Kind An Huys Brocante verkoopt uw gegevens niet
Kind An Huys Brocante nu zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of wanneer verplicht is op grond van de wet of een gerechtelijk bevel of op uw uitdrukkelijke verzoek.  Via onze site maken wij gebruik van mijnwebwinkel.nl & Google Analystics. Bij bestellingen via Marktplaats, maakt deze partij (Marktplaats)ook gebruik van cookies en privacy Disclaimer (zie voorwaarden Marktplaats) De artikelen die u op www.kindanhuysbrocante.nl bekijkt kunt u door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media-cookies van social media-partijen (zoals Instagram, Facebook, Twitter en Pintrest.) zodat deze u herkennen op het moment dat je een artikel wilt delen.
Onze social media-cookies maken het mogelijk dat:

·        ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen.

 

Voor het verzenden van onze pakketten worden uw adresgegevens verwerkt bij: Postnl/Myparcel/DHL). Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft, als bezoeker van onze webwinkel, het recht om online een klacht in te dienen.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Kind An Huys Brocante gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Kind An Huys Brocante  geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy disclaimer van Kind An Huys Brocante, dan kunt u contact met ons opnemen. In geval wijziging van onze Privacy disclaimer nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. Wij adviseren u onze Privacy disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

 

Beveiliging:

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te  beperken.

Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit wordt te allen tijden geanonimiseerd.

Tenslotte worden uw gegevens nog opgeslagen en gebruikt voor zover wij daartoe juridisch zijn verplicht, bijvoorbeeld op grond van overheids- of justitiële voorschriften, en ter behartiging van onze rechten en aanspraken en indien dit in het kader van een juridische procedure noodzakelijk mocht zijn.

 

 

 

 

 

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.