Herroepingsrecht

Herroepingsrecht:

 

 U heeft het recht uw webwinkelbestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Onze magazines (liefde voor Brocante en Jeanne d’Arc Living vallen buiten deze regeling en kunnen deshalve niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is hierbij dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Retourneert u de (gehele)bestelling, dan zijn de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de tarieven van uw website van uw vervoerder. Deze tarieven gelden alleen voor Nederland.
U bent gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retourzendingen die u per post verzendt dienen voorzien te zijn van voldoende frankering. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

De retourkosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kindanhuysbrocante.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Meer informatie zie artikel 8 in algemene voorwaarden op onze site:

----

Een herroepingsformulier is hiervoor, op aanvraag, beschikbaar.

 

 

 

 

 

© 2009 - 2022 Kind An Huys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel